Behang & Wandbekleding BN Wallcoverings Behang


BN Wallcoverings: groot, groter, grootst

Kleurrijk behang vormt al snel een blikvanger in huis, maar de ontwerpen van BN Wallcoverings doen daar nog een schepje bovenop. Je vindt in de collecties van dit merk een aantal ontwerpen die levensgroot aanwezig zijn in jouw woonkamer. Wat dacht je van een prachtige, ontluikende bloem? Of een wand vol kleine kindertekeningen als vrolijk accent in de kinderkamer? BN Wallcoverings Atelier, Small Talk of Van Gogh bieden je meer dan genoeg mogelijkheden als je thuis groots wilt uitpakken, bijvoorbeeld met een groot paneel of behang met bekende werken en motieven van Vincent van Gogh.

Geometrisch BN Wallcovering behang

Naast kleurrijke en bloemrijke motieven biedt BN Wallcovering ook een aantal stijlvolle geometrische collecties aan, zoals BN Wallcovering Finesse, Raw Matters of Material World. Hiermee behang je moeiteloos een hele ruimte. Dit behang is ideaal voor het bekleden van een achterwand, zowel thuis als in een professionele omgeving. Een groot deel uit de Van Gogh collectie is ook geschikt voor het bekleden van een hele wand. In deze collectie vind je veel lichte dessins die vragen om een hoofdrol in jouw lichte woning. Combineer met meubels en accessoires in lichte lentetinten, zoals babyblauw of lichtgeel.

Natuurlijk ben je van harte welkom de exclusieve ontwerpen van BN Wallcoverings eens in het echt te komen bekijken. We verwelkomen je graag in onze showroom in Ermelo. 

Voor perfect behang

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax. Voor het aanbrengen van BN Wallcovering behang bevochtig je de rug van het behang eerst met water. Dit laat je vijf tot tien minuten inwerken voor je het behang aanbrengt. Voor dit type behang raden wij het gebruik van Arte Clearpro behanglijm aan.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Direct uit de fabriek geleverd
  • Veilig betalen met iDeal, PayPal of BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf €100 in Nederland en België