Behang & Wandbekleding KEK Amsterdam Behang Engraved Clouds

12 resultaten

KEK Engraved Clouds 8 sheets WP-650

300,00
(incl. BTW)

KEK Engraved Clouds 8 sheets WP-651

300,00
(incl. BTW)

KEK Engraved Clouds 6 sheets WP-635

230,00
(incl. BTW)

KEK Engraved Clouds 6 sheets WP-636

230,00
(incl. BTW)

KEK Engraved Clouds 4 sheets WP-620

160,00
(incl. BTW)

KEK Engraved Clouds 4 sheets WP-621

160,00
(incl. BTW)

KEK Circle Engraved clouds CK-057

150,00
(incl. BTW)
Test

KEK Circle Engraved clouds CK-058

150,00
(incl. BTW)
Test

KEK Circle XL Engraved clouds BC-058

230,00
(incl. BTW)

KEK Circle XL Engraved clouds BC-058

230,00
(incl. BTW)

KEK Circle Small Engraved clouds SC-057

120,00
(incl. BTW)

KEK Circle Small Engraved clouds SC-058

120,00
(incl. BTW)

KEK Amsterdam Engraved Clouds

De naam van deze collectie zegt precies wat je krijgt: eindeloze wolken op hoogwaardig behang. In wit, zwart en grijs. Alsof Rembrandt en Van Gogh hun schildergerei hebben opgepakt en een stoere, grijze hemel hebben gecreëerd in jouw woon- of slaapkamer. Als je dichterbij komt verdwijnt de grote voorstelling en geniet je van een intrigerend lijnenspel. Loop je naar achteren, dan komt het wolkenspektakel weer tevoorschijn. Verkrijgbaar in 12 varianten met verschillende dessins. Eén ding is zeker: een bewolkte dag was nog nooit zo mooi.

KEK Amsterdam Engraved Clouds: etstechniek

Dat de collectie ‘Engraved Clouds’ heet snap je nog beter als je naar de details van de dessins kijkt. De wolken lijken stuk voor stuk met etstechniek te zijn aangebracht. Je ziet kleine, fijne lijntjes en strepen, die diepte en karakter aan de dessins geven. Dit behang is niet verkrijgbaar op rol, maar wordt verkocht in vellen. Je bestelt bijvoorbeeld 8 vellen in één keer. Dit maakt het aanbrengen extra eenvoudig!

KEK Amsterdam Engraved Clouds: losse vellen

Bijzonder aan deze collectie is dat je een aantal dessins ook in rond formaat kunt krijgen, als een soort behangposter. Hiermee kun je een wolkenpatroon aanbrengen op bestaande wandbekleding. Kies bijvoorbeeld voor een witte of grijze achtergrond en lijm deze ronde voorstelling eroverheen. Ook mooi voor in de kinderkamer of voor in een studeerkamer.

KEK Amsterdam heeft nog meer collecties ontworpen met dezelfde techniek. Kijk ook eens bij KEK Amsterdam Engraved Flowers of KEK Amsterdam Engraved Landscapes, voor prachtige bloemen en landschappen die met een ets zijn gecreëerd.

Op de muur

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 75 in Nederland