Behang voor de meidenkamer

Behang meidenkamer

In een meidenkamer is het belangrijk om leuk behang aan de muur te hangen. Dit geeft een vrolijk gezicht en maakt het geheel helemaal af. Of je dochter nu kiest voor een stoer junglethema of een lief prinsessenthema: bij De Verf en Behang Specialist vind je het juiste behang!

Lichtblauw behang

Dat in de meidenkamer alleen maar roze voorkomt, is al jaren passé. Ook kleuren als lichtblauw, groen, paars, geel of een vrolijk printje zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de meidenkamer. Het behang uit de Eijffinger Pip Studio 5 collectie bestaat uit vrolijke printjes en kleuren. 

Zebra behang in de meidenkamer

Hoe tof is het om de Afrikaanse steppe in huis te halen? Arte heeft behang met camouflage-dessin, geïnspireerd op een kudde zebra's. Met het Arte Wildwalk Grant geef jij de meidenkamer een natuurlijke, maar speelse uitstraling.

Jungle behang kinderkamer

Heb je een thema in de meidenkamer? Dan kun je daar met het behang perfect op inspelen. Het junglethema is onwijs populair voor de kinderkamer. Ga voor een leuk design met bladeren en exotische dieren. Zo valt er ook nog wat te bekijken op het behang! Een échte topper voor de meidenkamer? Flamingo behang uit de Arte Curiosa collectie.

13 resultaten

Arte Missoni Home 02 10190

589,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Missoni Home 01 10055

89,00
(incl. BTW)

Eijffinger Bisou de MME Pitou 365001

69,95
(incl. BTW)

KEK Birds & Blossom pink WP-376

70,00
(incl. BTW)

Eijffinger Posy 316014

84,95
(incl. BTW)

Arte Curiosa Arcadia 13570

179,00
(incl. BTW)

Eijffinger Posy 316024

84,95
(incl. BTW)

Eijffinger Posy 316051

84,95
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Zwart behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls

Wij bieden je diverse collecties zwart behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw zwarte behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls gemakkelijk online bij de verf en behangspecialist.

Flamingo behang van Arte en KEK Amsterdam

Met flamingo behang richt je je hal, woonkamer of slaapkamer op een vrolijke wijze in. Hiermee krijg je absoluut een glimlach op je gezicht. Lees hier alles over de soorten flamingo behang!