Behang natuurtinten voor thuis van Arte, Hooked on Walls, Eijffinger en Elitis

Met behang in natuurlijke tinten creëer je direct een rustgevende sfeer in huis. Denk aan crème- en zandtinten, olijfgroen, grijs en pasteltinten, uitgevoerd in unibehang. Of ga voor een subtiel dessin in een rustige tint. Behang natuurtinten is ideaal om aan te brengen in de woonkamer of in de slaapkamer, waar je graag een serene sfeer behoudt. Behang in natuurtinten hoeft echter niet saai te zijn. Met de hoogwaardige en creatieve collecties van behangmerken zoals Arte en BN Wallcoverings wordt zelfs een unibehang een feestje om naar te kijken! We zetten het beste behang natuurtinten voor je op een rijtje.

Arte behang natuurtinten

Als je luxe behang in natuurlijke kleuren wilt vormt behangmerk Arte een goed begin. Hoewel het merk veel gedessineerd behang heeft uitgebracht zijn er ook enkele collecties die juist stralen door eenvoud. Denk bijvoorbeeld aan Arte Les Flamant Unis of Arte Avalon Marsh. Als je houdt van behang natuurtinten kun je natuurlijke materialen vaak ook waarderen. Arte Lino, met prachtige linnenstructuur, zal je dan wellicht aanspreken. Dit unibehang laat een keur aan structuren zien en is toe te passen in elke ruimte. Dat geldt ook voor Arte Flamant Les Minereaux, sprekend behang natuurtinten dat doet denken aan felgekleurde schelpen en stenen.

BN Wallcoverings behang natuurtinten

Ook BN Wallcoverings heeft een aantal collecties met behang in natuurtinten. BN Wallcoverings Timeless Stories biedt je een keur aan prachtige uni wandbekleding, van pastelroze tot grijs en zandkleur. Voor wat afwisseling kies je voor de licht gedessineerde varianten uit deze collectie, of ga je voor BN Wallcoverings Essentials. In deze verzameling behang natuurtinten vind je mooie aardetinten terug die perfect zijn voor het inrichten van een rustige woon- of slaapkamer.

Behanglijm en gereedschap

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

12 resultaten

Arte Lino Lignes 40508

169,00
(incl. BTW)

Arte Lino Gioco 40533

158,99
(incl. BTW)

Arte Lino Aspero 40549

169,00
(incl. BTW)

Elitis Raffia & Madagascar VP 601 10

253,00
(incl. BTW)

Eijffinger Natural Wallcoverings III 303505

205,00
(incl. BTW)

Elitis Formentera VP71507

194,00
(incl. BTW)

Eijffinger Natural Wallcoverings III 303522

205,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Designed by Nature 83907

59,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Groen behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls

Wij bieden je diverse collecties groen behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw groen behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls gemakkelijk online bij de verf en behangspecialist.

Luxe wandbekleding van Arte, Elitis en vele andere topmerken!

Wil je jouw interieur onder handen nemen en een goede basis leggen voor je nieuwe inrichting? Kies dan voor kwalitatief hoogwaardige, luxe wandbekleding.