Lichtblauw behang

Behang lichtblauw

Met behang lichtblauw breng je op een subtiele manier kleur aan in een ruimte. Heb je veel witte muren en wil je een frisse uitstraling aan je interieur geven? Kies dan voor lichtblauw behang, in effen kleur of met een print. 

In het assortiment van De Verf & Behang Specialist vind je diverse soorten lichtblauw behang. Doordat lichtblauw een koele ondertoon heeft, geeft het je interieur gelijk rust en kalmte. Je combineert lichtblauw behang met wit of zwart, maar ook met andere kleuren zoals donkerblauw, groen of grijs. 

Lichtblauw behang kinderkamer

Het typische onderscheid tussen een roze meidenkamer en een blauw jongenskamer is achterhaald. Daarom kan lichtblauw behang perfect in de kinderkamer, of je nou een zoon of dochter hebt. Voor de babykamer vind je lief lichtblauw (babyblauw zelfs!) behang bij De Verf & Behang Specialist. 

Richt een toffe kinderkamer in met een bepaald thema en voeg lichtblauw behang toe. Leuke thema's voor de kinderkamer zijn onder andere jungle, prinsessen, brandweer of de oceaan.

Lichtblauw behang met print

Naast ons effen behang, hebben wij ook lichtblauw behang met print. Eijffinger behang bestaat uit lichtblauw behang met leuke prints. Ideaal voor in de kinderkamer, maar ook zeker leuk voor in de woon- of slaapkamer als je zelf van lieve, vrolijke printjes houdt.

Heb je een rustig, neutraal interieur en wil je wat extra's toevoegen? Dan is behang met print een toffe toevoeging. En geen zorgen, je hoeft niet gelijk het hele huis vol te hangen met lichtblauw behang met print. Je kunt natuurlijk ook één muur behangen, dan springt deze er helemaal uit!

Pip behang lichtblauw

Het leukste lichtblauwe behang vind je in onze Pip Studio 5 collectie. De collectie van Eijffinger bestaat uit vrolijke, romantische en kleurrijke dessins. In de Pip Studio 5 collectie vind je maar liefst 39 toffe dessins en kleuren terug. Stuk voor stuk brengen ze een vrolijke touch aan je interieur. Het Pip behang lichtblauw is voorzien van leuke prints, zoals bloemetjes, vogels of jungle bladeren. 

Moooi Tokyo Blue Rendezvous Tokyo Blue MO3012

149,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Boheme BO23011

49,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Boheme BO23040

59,00
(incl. BTW)

Eijffinger Pip Studio 5 - 300162

58,95
(incl. BTW)

Arte Flamant Les Unis Lin Atlantic 40014

109,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Ornament 1425 Blue Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Behang Delfts blauw

Delfts blauw ontstond aan het einde van de 16e eeuw, als goedkoop alternatief voor het blauwwitte Chinese porselein. Ben je op zoek naar Delfts blauw behang? Bij De Verf & Behang Specialist vind je behang waarmee je jouw keuken helemaal in de Delftse stijl inricht.

Moooi Wallcovering Extinct Animals

Wanneer twee topdesignmerken hun krachten bundelen, mag je iets speciaals verwachten. Dat is zeker waar voor de samenwerking tussen Moooi en Arte. Ontdek de prachtige nieuwe collectie wandbekleding bij De Verf & Behang Specialist.