Wit behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls

35 resultaten

Arte Ulf Moritz Geometric 16413

89,00
(incl. BTW)

Arte Ulf Moritz Geometric 16422

159,01
(incl. BTW)

Arte Ulf Moritz Geometric 16426

129,00
(incl. BTW)

Arte Ulf Moritz Geometric 16427

159,01
(incl. BTW)

Arte Ulf Moritz Geometric 16428

189,00
(incl. BTW)

Arte Yala Panthera 43001

319,00
(incl. BTW)

KEK Ornaments 6 sheets WP-663

230,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Marimekko Volume 05 23367

159,01
(incl. BTW)

Wit behang van Arte

Wie op zoek is naar bijzonder wit behang van Arte zal moeten kiezen uit een groot aantal unieke collecties. Wit, akoestisch behang bijvoorbeeld, uit de collectie Arte Intrigue. Of het spectaculaire designbehang Arte Remixed Wall by Arthur Slenk. Liefhebbers van wit en zwart kunnen hun hart ophalen aan het behang uit de collectie Arte Eclipse Black & White Edition, en wie liever klassiek wit behang heeft zal Arte Monochrome by Nlxl of Arte Rhapsody niet kunnen weerstaan. Arte behang is van zeer hoge kwaliteit, en dus een plezier om mee te werken!

Wit behang van Elitis

Het Franse Elitis bracht ook een ruim aanbod stijlvol wit behang op de markt. In bijna elke collectie vind je wel één of meerdere witte varianten. Meer dan genoeg keuze dus! Neem bijvoorbeeld Elitis Glass, dat voor een klein tegelpatroon op je wand zorgt. Minstens zo spectaculair is het witte vachtbehang uit de collectie Elitis Memoires Movida. Nog meer Elitis wit behang? Dan heb je keuze uit de witte edities van:

  • Elitis Kandy
  • Elitis Eldorado
  • Elitis Perles
  • Elitis Indomptee

Wit behang van Eijffinger

Liever geen toeters en bellen aan de muur, maar liever effen wit behang van hoge kwaliteit? Dan kun je kiezen voor Eijffinger Skin of Eijffinger Enso. Deze wittinten neigen al snel naar lichtgrijs. Ideaal als je grijs wilt gebruiken in je interieur, maar dan zonder dat het te donker wordt. Eijffinger Skin heeft bovendien een leerlook, die je effen behang nét wat interessanter maakt dan een doorsnee wit behang. Deze is ook mooi te combineren met de gedessineerde versies met zebra- of panterprint.

Wit behang van Hooked On Walls

In de collectiee Hooked On Walls Karin Sajo vind je veel groen- en blauwtinten, maar ook helderwit behang. Een mooi effen behang, heel geschikt voor combinaties met andere gedessineerde wandbekleding. Denk aan het strakke Hooked On Walls Bohème of Hooked On Walls Moments!

Er is ontzettend veel keuze in wit behang. Ben je op zoek naar wit behang van Elitis of Arte? Laat je dan verrassen door het veelzijdige aanbod van de Verf- en Behangspecialist online. Bestel eenvoudig en voordelig via de site of kom langs in de showroom in Ermelo.


Meer inspiratie

Jungle behang van Arte, Hooked on Walls, BN Walls en KEK Amsterdam

Behang met jungle print is een geweldige toevoeging aan je urban jungle interieur. Heb je vooral neutrale kleuren in je interieur? Dan springt jungle behang er écht uit! Neem snel een kijkje bij het assortiment met jungle behang bij De Verf & Behang Specialist.

Marmer behang van KEK Amsterdam

Wil je wel die marmer look in huis halen zonder kostbaar marmer te hoeven kopen en plaatsen? Marmer behang is de ideale oplossing! Hiermee creëer je snel een luxe en exclusieve look in elke ruimte.