Behang met vogels van Arte, Hooked on Walls en Eijffinger

Vogel behang

Als je op zoek bent naar een sprekende toevoeging aan je interieur, is vogel behang een uitstekende optie. Kies voor behang met vogels in verschillende kleuren om je interieur ├ęcht een boost te geven. Het behang springt er dan echt uit. Wil je liever rustig, neutraal behang met vogels? Kies dan voor het KEK Birds & Blossom grey behang

Behang met vogels en bloemen

Door vogel behang te combineren met bloemen, wordt het al snel een excentriek geheel. Het Moooi Wallcovering Extinct Animals behang van Arte bestaat uit kleurrijke patronen, waar ook vogels en bloemen in voorkomen. Met dit behang haal je de natuur in huis en breng je uitgestorven dieren weer tot leven op je muur.

Behang vogels van Eijffinger

In de Eijffinger Pip Studio 5 collectie vind je meerdere soorten behang met vogels. Eijffinger maakt gebruik van frisse kleuren en moderne prints. Het vliesbehang van Pip Studio 5 geeft een romantische look aan je interieur. Het behang heeft een tropische print, met enkele verstopte vogels. Een super toevoeging, ook voor in de kinderkamer!

KEK Amsterdam Panels

Behangen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de voorgesneden panelen van KEK Amsterdam, heb je binnen no-time een print aan de muur hangen. Kies voor vogel behang op een paneel en je voegt op een subtiele manier meer sfeer toe aan een ruimte. Bekijk de KEK Amsterdam Panels collectie voor alle panelen.

13 resultaten

KEK Panel Exotic Birds PA-023

130,00
(incl. BTW)

KEK Birds & Blossom grey WP-379

70,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Lemuria Parrot 60621

119,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Lemuria Parrot 60623

119,00
(incl. BTW)

Arte Expedition Sumatra 72040

189,00
(incl. BTW)

Arte Expedition Sumatra 72041

189,00
(incl. BTW)

Arte Expedition Sumatra 72042

189,00
(incl. BTW)

Eijffinger Oasis 317352

74,95
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Ben jij bekend met een Koloniale interieurstijl?

We hebben allemaal wel gehoord van een industrieel interieur of een modern interieur, maar ken je de koloniale interieurstijl al? Lees snel verder. 

Behang met een dierenprint van Arte en BN Wallcoverings

Dierenprints kun je heel goed gebruiken om stijlvol in te richten. Dat doe je door te kiezen voor hoogwaardige wandbekleding van de Verf- en Behangspecialist, maar ook door slim te combineren. Lees hier meer over ons behang met dierenprint!