Jungle behang van Arte, Hooked on Walls, BN Walls en KEK Amsterdam

Behang jungle

Een urban jungle interieur is onwijs populair. De interieurstijl wordt gekenmerkt door het gebruik van bladeren, de kleur groen, planten en dierenprints. Om de urban jungle stijl helemaal af te maken, kun je ervoor kiezen om behang met bladeren toe te voegen. Zogenaamd jungle behang. Kleurrijk, sfeervol en gezellig.

Behang kinderkamer jungle

Kinderen vinden het leuk om iets te bekijken te hebben in hun slaapkamer. Daarom is jungle behang in de kinderkamer ideaal om je kids bezig te houden. Er is genoeg te zien: aapjes, tijgers, exotische vogels. Op het Arte Curiosa Langur en Arte Expedition Sumatra behang zijn apen in de jungle te zien, dit vinden kinderen gegarandeerd leuk!

Jungle behang babykamer

Een babykamer vol groentinten, dierenknuffels en natuurlijke materialen. Wie zegt dat de urban jungle stijl alleen geschikt is voor de woonkamer of je eigen slaapkamer? Ook een babykamer is onwijs leuk in te richten in het junglethema. Maak het niet te druk, het moet natuurlijk wel een rustgevende omgeving zijn. Kies in dit geval voor een wat rustiger behang, zoals het behang uit de Eijffinger Skin collectie.

Behang jungle zwart wit

Ben je geen fan van te veel kleur in je interieur? Wij hebben ook jungle behang in het zwart-wit verkrijgbaar. In de Tropical Landscapes van KEK Amsterdam staan mooie jungleprints, zowel in kleurtinten als zwart-wit. 

8 resultaten

KEK Panel Tropical Landscape PA-003

140,00
(incl. BTW)

KEK Tropical Landscapes 8 sheets WP-602

320,00
(incl. BTW)

Arte Expedition Sumatra 72040

189,00
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Grand Safari Arboretum 300410

481,04
(incl. BTW)

BN Wallcoverings Grand Safari Rainforest 300412

300,65
(incl. BTW)

BN Wallcoverings #Smalltalk 219300

64,95
(incl. BTW)

BN Wallcoverings #Smalltalk 219304

64,95
(incl. BTW)

Hooked on Walls Jungle Jive Greenery 36511

79,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Donkergroen behang van Arte, BN Wallcoverings, Elitis

Wil je je interieur vernieuwen en er een natuurlijke oase van maken? Kies dan voor donkergroen behang in combinatie met tropische planten en natuurlijke materialen zoals hout, bamboe en riet.

Behang voor de keuken van KitchenWalls

Behang in de keuken, kan dat? Zeker! Met het speciale behang van KitchenWalls breng je zorgeloos behang aan boven je aanrechtblad